Monolit Födém – Vasbeton Födém

Monolit Vasbeton Födém – JS FÖDÉM

A JS polisztirol födémzsaluzó elemet és a hozzá kialakított gyártósort 1993-ban fejlesztette ki és készítette el Jacek Sukiennik.

A gyártó folyamatosan fejleszt, tökéletesít. A kezdeti 1 fajta elemmel szemben ma már kétféle magasságú, kétféle szélességű elem létezik, amelyeket el lehet látni rátételemekkel, növelve a vasbeton borda magasságát, ezáltal a lehetséges fesztávolságot is. Készült végzáró elem, amely alkalmazása esetén biztosítja azt, hogy az elem üregeibe ne folyhasson bele beton, ne növelje ezzel a kivitelezéskor felhasznált beton mennyiségét a feltétlenül szükséges mennyiség fölé.

Magyarországon az első épületek 1999.-ben épültek a JS födémzsaluzó elem felhasználásával, miután az Építőipari Műszaki Engedélyt az ÉMI Kht. megadta a termék forgalomba hozatalára és építőipari alkalmazására.

A JS acéllemezzel merevített polisztirolból készített födémzsaluzó elemek Magyarországi Vezérképviselete a „DONGA” Kft Keszthely.

Az országban egyre több helyen találhatóak olyan épületek, családi házak, társasházak, középületek, ahol a födémszerkezet JS elemekkel készült.

A bent maradó hőszigetelő zsaluzóelem és az alulbordás monolit vasbeton lemez együttes előnyeit a beruházó, az építtető, a tervező, a kivitelező, és az épületet használó tulajdonos vagy bérlő egyaránt élvezhetik.

A tervezők, kivitelezők egyre inkább felfedezik az elem előnyeit, a gyorsaságot, a könnyű kivitelezhetőséget, a gazdaságosságot, az energiatakarékosságot, valamint a kötetlen formák és fesztávolságok alkalmazhatóságát.

Részt veszünk az építőiparral foglalkozó nagy kiállításokon, CONSTRUMA, TFH, de képviseleteink a regionális kiállításokon is megjelennek, így az érdeklődők találkozhatnak a JS elemmel.

 

Minden kedves érdeklődő kollégának áll rendelkezésére a „DONGA” Kft. Keszthely Fodor u. 42. II/11. mint a JS födém Magyarországi Vezérképviselet részéről.

Gacsó Sándor sk. ügyvezető

Tel: 0630/9369-933; E-mail: info@donga.hu


Monolit Födém – Vasbeton Födém forródrót: 06-30/ 936-9933

  • Érdeklődjön elérhetőségeinken a JS FÖDÉM műszaki és anyagi feltételekről! 
  • Kérje ingyenes tanácsunkat meglévő terve alapján! 
  • Az országos hálózathoz tervezők, kivitelezők, és kereskedelmi képviselők jelentkezését is várjuk!

Prospektus

szóró-donga-a4Kattintson a részletekért!

Elérhetőségek

• Telefon:  06-30 / 936- 9933

• Email: jsfodem@donga.hu

Photostream

SevillaTower Block, WiganUnder The Umbrella @ University Ave & Queen St. WTallinn, EstoniaTallinn, EstoniaBarcelona